Hem » Magiska kristaller A-Ö » Kobolt aura kvarts

Kobolt aura kvarts

Eftertanke, kura skymning, själens stillhet.
Den magiskt mörkblå och regnbågsskimrande Aura kvarts kobolt är delvis skapad av människan. Kobolt Aura-kristaller framställs genom ett hemligt recept då man hettar upp den rena kvartskristaller och tillsätter grundämnena kobolt och titan i förgasad form. Processen gör att kvartsen förenas med de andra mineralerna och en helt ny sten blir resultatet.
Kobolt Aura kvarts är en skymningssten. I Sverige kallar vi skymningsstunden ”kura skymning”. Det är en magisk stund för introspektion. Naturen tystnar, vinden mojnar, fåglarna dämpar sitt revirhävdande kvitter. Kobolt Aura kvarts oss känslan av att behöva sjunka in i oss själva och få kontakt med vår själ, vårt innersta och vila där en stund. Precis som skymningen öppnar upp för natten, öppnar kobolt aura kvarts oss för eftertanke och avslappning på djupet.
Kobolt Aura Kvarts är en kristall för tredje ögat. Att väcka det inre seendet ger energi, vakenhet och fungerar även antidepressivt. Ditt sinne blir stilla när det tredje ögat aktiveras och naturlig avslappning blir följden. Energi kan återigen börja flöda fritt i kropp och själ. Har du ouppklarade problem, gamla känslor runt dig själv eller andra kan detta komma upp till ytan. Kobolt Aura kvartsen stöder dig att komma i kontakt med ditt högre jag och utifrån din visdom ta nya beslut och lämna det gamla bakom dig.