Intentionssmycken - smycken med betydelse

Intentionssmycken är smycken som bär en betydelse. Du använder ett intentionssmycke för att ge dig energi och påminna dig om något som är viktigt i ditt liv. När du handlar ett intentionssmycke så var noga med att följ instruktionerna som du får och skapa en positiv affirmation omkring det.

De smycken du bär - Är de böner du ber

Dessa halsband och armband har ett antal olika kristaller och stenar för det som de är ämnade att plocka fram i ditt liv. Genom att du låter stenarna vila mot huden ger du dig själv och din kropp den eteriska energins vibrationer från de stenar som ingår. Stenarna är noggrannt utvalda och arrangerade för att ge bästa möjliga känsla och utseende.

Halsbanden är producerade av pärlor 6 mm, tillverkade av äkta stenar och äkta kristaller, silvertråd och en tunn, delikat silverpläterad kedja för att lyfta fram stenarna så mycket som möjligt. Armbanden är producerade av pärlor 6 mm, tillverkade av äkta stenar och äkta kristaller, silverpärlor, Kristallrummets silverlogga och en stark elastisk tråd för att det är enkelt, stilrent och snyggt sätt att ha armbandet nära huden utan onödiga metalldelar.

Varor
12 36 72
Totalt 160 poster
Sida 1 av 5
1 2 3 4 5