KRISTALLER OCH STENAR FÖR INTEGRITET

SVART TURMALIN, TURKOS, TURMALINKVARTS

Integritet är en stor sak. Att känna sig hel, agera utifrån sin egen sanning och att känna att man äger sig själv är vad många längtar efter. Vi har valt tre stycken stenar som ska stödja dig att växa till utökad integritet och känsla av att vara hel. 

Svart turmalin för att hämta kraft och tillit från vårt djupaste inre. Integritet är en stor sak och svart turmalin är en av de populäraste healingstenarna när det kommer till att förankra sig i närvaron här och nu, låta jordens energi beskydda och stödja oss och ge oss utrymme att vila och läka oss själva.

Turmalinkvarts för att i klarhet och medvetenhet se och uppleva din riktning, din intention, det du vill ska hända i ditt liv.

Turkosen stöder dig att “walk your talk”, att agera i linje med det som är du och som känns rätt. Turkosen är en helig sten både hos den nordamerikanska och hos den tibetanska ursprungsbefolkningen. Heligt är det som med sin kommunikation och sitt varande förmedlar kraften fån himmelen. Turkosen lär dig att vara ett ljus i mörkret. 

“Wisdom is knowing the right path to take. Integrity is taking it.”

― Anonym

Varor
12 36 72
Totalt 63 poster
Sida 1 av 2
1 2