HEALING

Mossagat, trädjaspis och unakit för att öppna sitt hjärta för livsenergin

HEALING STONES

För upplevelsen av att känna sig hel och i balans med helheten. Du är på helt rätt plats i ditt liv, känn växtkraften inom dig. Varje cell sträcker sig mot din livgivande inre sol och in i djupet av dina rötter för att hitta mer näring och kunna blomma.

Mossagat för naturens läkande kraft och den gröna våglängdens avslappnande och närvaroframkallande förmåga. Mossagat är naturen själv, den ger oss grundande energier och stöder oss att öppna upp för naturens krafter. 

Unakit för att initiera hjärtat och för att bry oss om oss själva långt in i hjärteroten. Unakit sägs påverka vår förmåga att se roten till vårt onda och stödja en försiktig inre och yttre frigörelse så att personlig och andlig utveckling får utrymme i våra liv.

Trädjaspis för att allting växer och utvecklas, livets kraft är ostoppbar. Låt dina rötter bli lika djupa som du sträcker dig ut i världen. Skapa balans och ge dig själv lika mycket aktivitet som vila. Känn efter och lev som det är bäst för dig. 

Det är många av oss som upplevt den helande kraften i närvaron till sanningen och energin i ett problem eller något som gör ont i kropp eller själ. Blockeringar av energi är subtila och svåråtkomliga därför behövs subtila sätt att nå dem. Vi har här tagit fram några stenar som vi upplever som lugnande, avslappnande och bringar närvaro till hjärtats helande kraft. Kanske är det något annat för dig? Låt dig själv vara öppen och kanske kan du glänta på dörren till ditt inre ännu mer så att ljuset får komma in. Rädsla att känna sorg och smärta står ofta i vägen för att healing ska hända.

Vi önskar dig all lycka på din väg!

Affirmation:
Jag är hel och i balans med livets alla krafter.

        
    “The wound is the place where the Light enters you.”
 Rumi

Varor
12 36 72
Totalt 43 poster
Sida 1 av 2
1 2