Guldpläterade smycken, guldfärgade smycken & guldsmycken

Allt är inte guld som glimmar men ofta kan det vara lika snyggt! Här hittar du alla våra smycken i guld, guldfärg, förgyllt eller guldpläterat. 

Guldpläterat silver betyder att silvret är överdraget med en tunt skikt av guld. Guldpläteringen kan vara olika tjock och självklart är det så att ju tjockare skiktet guld är ju starkare är det guldpläterade smycket.

För att ett guldpläterat smycke ska hålla färgen så länge som möjligt är det lämpligt att den guldpläterade delen nöts så lite som möjligt. 

Det guldpläterade örhängena hänger fritt och slitaget är därför väldigt litet. De guldpläterade silverpärlorna ligger mellan andra pärlor som är större och därför slits inte den synliga delen av den guldpläterade pärlan.

Kristallrummets månadsstenar i guldpläterat silver

Kristallrummet har länge sålt fasettslipade gnistrande månadsstenar i silverfattning ur den gamla traditionen om månadsstenar. En speciell ädelsten är symbol och bringar lycka till en människa född en viss månad under året.

Varje månad har sin speciella månadssten. Du kan läsa mer om det här >

Kristallrummet har nu breddat sitt sortiment och nu ingår även guldpläterade månadsstenar i sortimentet. Vår indiske leverantör av dessa vackra fasettslipade månadsstenar i guldpläterat silver är väldigt stolt över resultatet. Guldpläterade smycken är ett mycket prisvärt alternativ till guldsmycken. Ett guldpläterat smycke kan hålla länge och precis som alla smycken skall man vårda det ömt.

 

Varor
12 36 72
Totalt 176 poster
Sida 1 av 5
1 2 3 4 5