INRE GLÄDJE

KARNEOL, CITRIN, KORALL & GUL KALCIT

Kristaller och stenar för samhörighet och harmoni med det som är

karneol citrin glädje

Vi har valt korall, citrin, karneol och gul kalcit för upplevelsen av den inre våren, skrattet och kraften som bubblar ur dig och ur livet själv. I din mage finns en glädje helt utan orsak, en källa till skratt och till liv. Lägg händerna där och påminn dig själv. Det är inte farligt att dra på smilbanden. Låt glädjen utan orsak få en plats i ditt liv.

Alla har vi upplevt glädje men glädje utan orsak, bara som en inre kraft som rusar genom kropp och själ kanske inte alla har känt? Men säkert känner många av oss igen sig i naturen nu när saven stiger och livsandarna får ny luft under vingarna.

Vi ser det som en kombination av att släppa det gamla och ge upp sin bitterhet (Korallens budskap), låta sin sol stråla och inte hämmas av jantelagar och blygsel (Citrin) och känna kraften inom oss, känna magen och det liv som vi delar med allt på jorden (Karneol). Den gula kalciten inspirerar oss att känna den högre meningen med våra steg på jorden. Den sätter oss i kontakt med att vårt liv och vår själ är större än frågan om vad meningen är.

Meningen är kanske helt enkelt här och nu och glädje i samhörighet och harmoni med det som är. Eller vad tror du? 

Det du vattnar växer.

 

Varor
12 36 72
Totalt 125 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4