Hem » Kristaller efter intention » FÖRÄNDRING

ALLTING FÖRÄNDRAS, INGENTING ÄR OFÖRÄNDERLIGT

MALAKIT, FLUORIT, SERPENTIN & LEPIDOLIT

Kristaller och stenar för förändring

förändring allt förändras

Det finns många sätt att säga det på, men att våra liv och vi förändras kan vi vara säkra på. Trots det har vi olika känslor runt förändring. Vissa av oss längtar efter det och vill förändra allting hela tiden och andra blir oroliga och rädda av förändring och känner sig hotade. Ibland kämpar vi med att acceptera förändring och ibland är vi tvugna att stå upp och själva skapa förändringen. 

Vi har valt ut tre stenar som representerar och ger bra energi till förändring - oavsett om det är att du behöver släppa taget och kliva in i flödet eller om du står inför en situation där du behöver förändra något i din värld.

Vilken typ av förändring det än är, och vilket förhållande du än har till förändringen så sker det samtidigt en förändringen inom dig. Malakit, fluorit och serpentin vill ge dig energi att må bra och vara delaktig på ett positivt sätt i den förändring som sker. 

Malakit är en sten för hjärtat, för frid i känslorna och förmåga att känna lugn och balans i hjärtchakrat. Den vill stödja dig att fokusera inåt, på det som är viktigt. Din egen närvaro. Malakit är en sten för balanserad närvaro i hjärtat, för att se dina möjligheter och ta rätt beslut. Öppna ditt hjärta för din framtid, möt livet med ett ja. Du är redo!

Fluorit är en sten för flöde, att vara i flödet, to be in the flow. I ditt sinne flödar tankar och sinnesintryck förbi hela tiden. I en situation av förändring ökar vårt behov av att orientera oss på nytt och ännu mer sinnesintryck och ideer susar förbi. Låt det flöda på. Låt det forsa förbi. Det som är viktigt stannar och den information och de tankar du inte behöver flödar förbi. Låt inte dina tankar hindra dig från att kliva in i flödet och vara delaktig. Regnbågsfluoriten ger energi till dina övre chakra. Lila för att kunna betrakta och vara seende, behålla lugnet och en hälsosam distans. Blått för att kommunicera balanserat, vara delaktig och kreativ i en förändringssituation. Grönt för att låta känslorna i hjärtat få finnas, känna dem och ta vara på det känslomässiga engagemanget som är så viktigt för att vi ska känna oss motiverade att vara delaktiga i en förändring.

Lepidolit hjälper oss att ta oss igenom förändringar av alla de slag och gör att vi upplever förändringens konsekvenser som mildare. Den tar fram det inre barnets öppna och accepterande kärlek i oss och till oss själva.
Lepidolit stärker också uppriktighet och ärlighet.

Serpentin är en sten för förhöjd närvaro och energi i hjärtat. Med sin gröngula färg ger den energi både till ditt "power"chakra där din upplevelse av identitet och att vara någon sitter. Den gröna färgen relaterar till din kärlek för livet, dig själv och helheten. Du får energi att binda samman hjärtats kärlek med din personlighet och hela bitterhet och gamla sår så att du lättare kan välja kärleken och det som är bra för dig. Gå in i förändringen med ett öppet sinne. Låt din närvaro och ditt lyssnande till stillheteninom dig gudia dig till rätt beslut. 

Varor
12 36 72
Totalt 66 poster
Sida 1 av 2
1 2