FOKUS

lapis lazuli, karneol, svart turmalin 

svart turmalin

När vi jobbar med våra intentioner och verkligen vill att de ska förverkligas krävs fokus. Det är svårt. Först ska du känna dig säker på vart du vill. Hur ofta gör vi det? För att veta vad du vill krävs det att du tar alla aspekter av ditt liv i beaktande. Din framtid, dina färdigheter, dina behov, ditt hjärta, din längtan och dina drömmar... Du behöver insikt i och du behöver känna och uppleva vem du är. Sen behöver du också vara sann mot dig själv. Det bästa sättet att fundera på vad man vill är att se sig själv en tid in i framtiden. Vem vill du vara om ett år? Vem vill du vara om två år? Vem vill du vara om fem och tio år? När du ser den personen framför dig som du vill vara då vet du vad du vill. När du ser din dröm är det sedan ditt jobb att hålla fokus. 

Fokus är också en kvalité i vardagslivet som stöder dig att vara närvarande. När omgivningen, dina tankar och känslor eller mobilen drar dig åt olika håll hela tiden behöver du stödja dig själv att komma tillbaka till det som är här och nu. 

Vi har valt karneol för att vara grundad i sig själv, sin energi, sin passion och glädje, lapis lazuli för att ta stöd av insikter, förståelse, intution och ett stilla sinne och svart turmalin för sina beskyddande, helande och transformerande egenskaper. Svart turmalin sägs absorbera negativ energi och ge mod att ge sig ut i det okända.

Affirmation: Då jag är fokuserad på vad jag gör får jag de resultat jag vill ha

 

Varor
12 36 72
Totalt 84 poster
Sida 1 av 3
1 2 3