Hem » Stjärntecken » Fiskarna / Pisces 19/2 - 19/3

Kristaller och stenar för stjärntecknet Fiskarna

Fiskarnas stjärntecken är drömmaren bland zodiakens texken. Det är en intiutiv, känslig, människa med mycket energi och passion. Fiskarna kan vara känslostyrda och inte sällan allt för idealistiska men deras böjelse åt det andliga kan hjälpa dem att få balans.

Fiskarnas stjärntecken är ett vattentecken och styrs av planeten Neptunus.  

turkosTurkos

INTEGRITET, ANDLIG VISDOM, VÖRDNAD
Nyckelordet för turkos är vördnad inför livet, kärleken och helheten. Den sägs stå i förbund med himlen och stöder dig att utveckla integritet, att "walk your talk" och stå för dina ord.

Egenskaper: Turkosen sägs vara en andlig läkare som ger frid i sinnet. Den kan också fungera som en skyddande och stödjande guide genom det omedvetna. 

Det här är turkos:   Turkos har använts av både nordamerikanska indianer och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper. Den kan bäras som en skyddande guide som stöder frid i ditt sinne på dina resor inom dig själv och i världen. 

Stjärntecken: Skytten, Fiskarna, Skorpionen 
Månadssten: December
Chakra: Hals och lyckopunkten
Planet: Jupiter

FluoritFluorit

FLÖDE, FÖRÄNDRING, KREATIVITET

Fluoriten är en lyckosten som finns i färgerna gult till lila. Det uppmuntrar oss att släppa taget och kasta oss ut i livets flöde, vilket är något som Fiskarna älskar. 

Egenskaper: Den hjälper oss till koncentration, att se både verklighet och sanning bakom illusionen och både ta in och agera på information utifrån ett objektivt ställningstagande. Stimulerar kreativitet.

Det här är fluorit: Fluorit symboliserar den flytande eviga strömmen av sinnesintryck från den inre och yttre världen som fyller vårt sinne.Använd fluorit när du vill leva i flow, vara i förändring och bejaka flödet i alla aspekter av livet.

Stjärntecken: Fiskarna och Stenbocken 
Planet: Neptunus
Chakra: Hjärta, Hals, Panna beroende på färg.

Celestin celestitCelestin / Celestit

LYCKA, HÖGA ENERGIER, ÄNGLAR.
 Det sägs att ibland bor de goda feerna som för med sig lycka, framgång och lycksalighet i stenen.

Egenskaper: Celestin/celestit sägs ge ljus och hopp i tider av tung misströstan. Den ska också ge lugn och harmoni i sinnet. Stillhet och kommunikation med högre energier som änglar och ljusvarelser.

Det här är celestin:    

Celestin är en riktigt bra presentsten när du med respekt och kärlek önskar någon lycka och framgång.

Planet: Neptunus
Chakra: Hals och hjässa 

 

AmetistAmetist  

En viktig sten för Fisken är ametist. Den stöder Fiskarnas andliga personlighet, ger överblick, en behaglig avslappning och hjälper drömmaren att släppa taget och landa här och nu. 

Egenskaper: Minskar stress, stärker din intuition, har en helande förmåga, skyddar mot negativa energier och lindrar sömnproblem och huvudvärk.

Det här är ametist: Ametist är en sten med starka och renande vibrationer! Du kan använda den vid meditation och healing, eftersom den har en förmåga att lugna kroppens nervsystem. Stenen kan hjälpa dig om du vill bli av med ett beroende, den har en lugnande förmåga och hjälper dig till klarhet. Stenen stärker din intuition och andliga närvaro.

Stjärntecken: Fiskarna och Vattumannen
Månadssten: februari
Chakra: kronchakra
Planet: Uranus och Saturnus

Här kan du läsa mer om Fiskens tecken och de kristaller och stenar som passar Fiskarna i Tidningen Nära

 

Varor
12 36 72
Totalt 185 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6