Hem » Magiska kristaller A-Ö » Citronkrysopras

Citronkrysopras kan samla sinnet och balansera känslolivet

Citron Krysopras är en härlig ljusgrön sten som lyfter och stödjer dig när du är eller har varit i kris. Den hjälper dig att samla dina tankar och låta dem lugna ner sig så att du får energi att ta itu med problemen och rätta till dem.

Stenen är mycket lämpligt om du har länge försummat ditt känsloliv och hanteras och kontrolleras allt mentalt, eller om du är för känslig. I båda fallen ger Citronkrysoprasen balans. Den stimulerar nya metoder och hjälper dig att se framåt och börja om på nytt.

Stenen främjar också öppenhet och mottaglighet att älska, särskilt dig själv. Du kan trösta, stödja och känna omsorg för dig själv med Citronkrysoprasens hjälp. Det är därför också väl lämpad för att återhämta sig från sjukdom.

När dina energier är harmoniserade, kan du använda stenen i situationer där du är stressad eller vågor svallar högt. Det kan också hjälpa dig att komma upp till ytan om du har behov att vara lite "hej" i en period.

Mentalt: förfriskningar, förnyelse och harmonisering, mentala och känslomässiga bearbetning och balansering.

Fysisk: fungerar i allmänhet balansering och , stärker lever, gallblåsa, bihålor, luftvägar, av ångest, depression och ångest.

Chakra:Solarplexus

 

  

Varor
12 36 72