Cacoxenit

Cacoxenit balanserar psykiska och andliga eneriger och öppnar dig för en större helhet. Den hjälper mot huvudvärk, förmedlar din inre röst och hjälper dig att fatta riktiga beslut.

Egenskap: Den har en energi som stimulerar kreativiteten mycket kraftigt och kan framkalla nya tankar och idéer som aldrig tidigare har tänkts. Den höjer samtidigt din andliga medvetenhet på alla nivåer. Den förstärker en kärleksfulla eteriska kontakten med universums Allt och för en helande energi till Jorden. Den för in regnbågen till ditt liv och låter dig uppleva positiva och konstruktiva krafter i alla händelser och tillstånd. När den används vid meditation låter den dig bli medveten om ditt naturliga tillstånd av överflöd och rikedom. Den aktiverar också vishetens harmoni och diskretion.

Chakra: Navel,tredjeögat

Cacoxenit

 

Mer om Cacoxenit

Cacoxenite är ett mineral som ofta finns som inneslutningar i kvarts, speciellt ametist. De inneslutningar i ametist ametister störa de bruna nålar, den vackra lila färgen till en mindre önskad brun nyans. Dessa inneslutningar av cacoxenite förstöra moderns stenen så att det inte är en ädelsten, dvs inte innebära att mineral proverna har inget värde, de kan göra vackra surrealistiska landskap.

Cacoxenite sig värderas som en sällsynt mineral och fosfat som finns i de klassiska lokaler för fosfater. Det är ofta förenad med andra attraktiva och sällsynta fosfater. Dessa prover är ganska populär och attraktiv med en mjuk, silkeslen och en typisk gul-brun färg.

Super Seven Melodys sten eller Heliga sju-stenen som bla innehåller Cacoxenit.

Den här mystiska stenen har många namn. Super seven, Sacred 7, Melody´s stone ...

Super Seven är en kombination av sju mineraler: ametist, cacoxenite, götit, lepidocrocite, bergkristall, rutil och rökkvarts.

Super Seven, enligt Melody (en amerikansk kristallhealer), hjälper både psykisk och andliga utveckling. Den öppnar och "lyser upp" alla chakran och den astrala kroppen. Även små bitar har en stark vibration och kan upplevas berusande. Den både jordar, eller grundar dig samtidigt som den guidar din energi till högre chakra och högre andliga energier.