Hem » Magiska kristaller A-Ö » Blå Bandagat

Blå Bandagat

Blå Bandagat är en kvarts

Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

Blå Bandagat

 

 

Mer om Blå Bandagat

BLÅ BANDAGAT (KALCEDON) Är en mjuk och glad sten som kan hjälpa oss att se det vackra i tillvaron. Den lyfter fram sanningen i oss och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt. På så sätt är det en helande sten för relationer människor emellan då den hjälper oss att uppriktigt tala med och lyssna på varandra.

Agat, är en ädelsten som är ett kompakt aggregat av kalcedon, det vill säga kristallin kvarts och som är uppbyggd av tunna parallella och olikfärgade skikt, som bildar koncentriska eller oregelbundna mönster. Ibland är den även relativt enfärgad. Den kan vara allt från transparent till ogenomskinlig. Blå bandagat är en variant av den.

Varor
12 36 72