BESKYDD

svart Turmalin, SHUNGIT, kyanit, lapis lazuli, selenit

Ditt bästa beskydd är din sinnesro. Din förmåga att se klart, vara närvarande och fatta kloka beslut. Att vara som en mor med ett ständigt vakande öga, som ser till att du alltid får det bästa möjliga och ger dig tröst och möjlighet till avslappning när du behöver det. Det är ditt bästa beskydd och det har vi människor alltid vetat. Därför är Fatimas hand som även kallas Hamsa eller Miriams hand, beroende på vilken religion som anammat symbolen med handen som ar ett öga i handflatan, en uråldrig och universell symbol för beskydd.

Till det vill vi lägga stenarna svart turmalin för jordens lugnande och närande kraft, turmalinen som renar din aura, seleniten som alltid bär med sig ljus till ditt energifält, lapis lazuli som skapar närvaro och ett expanderat sinne samt kyanit, i alla sina färger, som stöder oss att lyssna på oss själva och skära av våra band till negativitet och tung energi som vill hålla oss kvar i det förflutna. Shungit skyddar din aura och ditt hem från negativitet samt sägs ge beskydd mot strålning.

Det fungerar utmärkt att använda dessa stenar i en ceremoni som du kan skapa för att släppa rädsla och plocka fram beskydd för dig själv. Ta fram en bricka och lägg dit saker som får dig att känna dig trygg. Det kan vara en kopp te, en bild på någon du tycker om, dessa stenar som ger dig känslan av beskydd, ljus och närvaro, tänd ett ljus och meditera med dessa stenar. Spela musik som påminner dig om något som känns tryggt. Uppmärksamma hur din kropp och dina känslor går in i iupplevelsen av trygghet. Spara en upplevelsen inom dig som en skatt du kan ta fram när du behöver den. 

Varor
12 36 72
Totalt 93 poster
Sida 1 av 3
1 2 3