Azurit

Azurit tränger, som friskt vatten...

... djupt in i ditt sinnes gömda vrår för att se vad som ligger bakom dina värderingar och idéer. Den är bra vid beslutsfattande då azuritens penetrerande energi väcker det fördolda i ditt medvetande. Det sägs att Mayaindianerna använde den för att väcka det intuitiva och mystiska jaget. Ta hjälp av azurit! Håll den i handen och be dina problemtankar försvinna. Stjärntecken: Skytten Chakra: Hals och panna

 Azurit

 

 

Mer om Azurit

Azurite är ett slående azurblå mineral som finns bland kopparfyndigheter där syrgas i hög koncentration. Mineral Azurite kan delvis byta till kemisk-liknande grön malakit. Azurite och Malachite förekommer ofta tillsammans i ett enda mineral prov.

Azurite och Malachite finns i samband med koppargruvor och inlåning koppar i många platser över hela världen. Azurite finns i Utah, Arizona, Australien, Namibia, Kongo och Marocko.

Azuriten väcker utvecklingen av dina mediala förmågor och ökar din klärvoajans. Den hjälper dig att se dig själv och andra i ett nytt ljus, fyllt av kärlek. Den ökar ditt självförtroende och ger dig modet att kommunicera direkt från hjärtat på ett klokt och balanserat sätt. Den hjälper dig att fördela flödet av energi så att rätt mängd används till rätt ändamål.