Hem » Magiska kristaller A-Ö » Aurora Borealis

Aurora Borealis, aurora kvarts

Aurora Borealis, ofta benämnt "AB", är ett handelsnamn som används för att beskriva en sorts "finish" som läggs till kristallpärlor. Aurora Borealis utvecklades först av Swarovski-företaget i mitten av 1950-talet. De förnyade ständigt sina tillverkningsprocesser för att förbättra kvaliteten på sina kristaller och då upptäckte de en teknik för att öka dess skimmer och gnista. Kristallerna är belagda med ett tunt lager av metall (silver), som sedan förångas i vakuum och lämnar en skimrande regnbågsyta. Namngivna efter nordens norrsken blev Swarovskis innovation snabbt en framgång över hela världen. Idag finns det en mängd färgbeläggningar som används för att öka glansen hos kristallstenar, men Aurora Borealis är fortfarande en älskad och populär favorit.


Aurora kvarts kan användas som talismans när din önskan är att hitta ett sätt att förvandla en del av ditt liv till ett mer önskvärt tillstånd. Aurora borealis är en kraftfull sökare som kan användas när man försöker lägga till stabilitet, riktning och tydlighet i sitt liv. 

Aurora, soluppgångens gudinna, gör denna sten till den perfekta kristallen att använda i hälsa in en ny dag. Den sägs fokusera och förstärka universums livskraft  för att ge dig styrka för dagen i din strävan att hitta en ny väg i ditt liv.

Varor
12 36 72