Mala Spirit Rudraksha

Smycken med det heliga rudraksha fröet är personliga, speciella och har ett stark utseende.

Dessa smycken, halsband och armband är tillverkad av naturliga produkter, hållbart skördade och fairtrade producerade Bali i Indonesien. Grunden är det heliga Rudraksha fröt som har använts i tusentals år av hinduer och buddister. De är en symbol och bär en energin för medkänsla och balans, fred och medvetande.

Mer än bara ett smycke!

Titta på videon nedan, där berättar Soma Temple, grundaren och designern, till Aum Rudraksha om dessa smycken!

rudraksha mala halsband smycken

Kristallrummet är importör av Mala Spirit och Aum Rudrakshas halsband och armband. Hittar du andra designer på Mala Spirits hemsida som du tycker om kan vi ta hem det!

Fairtrade smycken!

Mala Spirit är ett fairtrade företag och skänker dessutom en del av sin vinst till stiftelsen Make-A-Wish i Nederländerna och Belgien. En del av ditt köp av våra Rudraksha smycken stödjer Stiftelsen Bumi Sehat, en födelse-och hälsocenter Bali. Centret erbjuder gratis mödravård, förlossning och medicinsk hjälp till indonesiska familjer som inte har råd. Grundare Robin Lim är vinnaren av 2011 CNN hjälte of the Year, för hennes enorma bidrag till en hälsosam graviditet och förlossning för tusentals fattiga indonesiska kvinnor.

Kristallrummet har de exklusiva rättigheterna att distribuera Mala Spirits rudraksha Malas i Norden! Hör av dig om du också vill sälja dessa energihöjande smycken!


Mala Spirit hanterar själva reklamationer och har lång tids garanti. Smyckena är tillverkade av bomullstråd eller elastisk och naturliga material samt är ett sirligt hantverk och kan påverkas av slitage.

Produkter
12 36 72