Dogeared

Good things happen - Smycken från Dogeared

Idéen till Dogeared föddes på södra Kaliforniens vackra stränder år 1991. Grundaren Marcia Maizel-Clarke trodde på att smycken kunde vara både vackra och meningsfulla, och hennes idé om att låta smycken komma till tals var starten på den kreativa resan som har resulterat i märket Dogeared.

Dogeared tror på att ”good things happen”. Detta är mer än ett smyckesmärke, det omfamnar historier, glädjefyllda tillfällen, milstolpar och erfarenheter…. som firar, sammankopplar och inspirerar kunder, Varje liten del berättar en historia om individualitet, självförverkligande, kärlek och vänskap.
Dogeareds smycken är enkla, moderna och ombytliga, inspirerade av Kaliforniens frisinnade och naturliga skönhet. Diskreta klassiker, eklektiska påståenden och sanna original… designad i andan av kärlek, godhet och medvetenhet, handgjorda efter beställning i deras studio i södra Kalifornien.

Dogeared lever efter deras filosofi om att ”som man sår får man skörda” när det kommer till att skapa och verka lokalt, respektera planeten, och samarbeta med ideella organisationer som delar Dogeards vision om en bättre värld.
Som en certifierad B-Corporation, så är Dogeared stolta över att vara en del av ett community av företag som utvecklar bättre arbetsplatser, som skapar nya sätt för att mäta framgång, jobba med värdighet och en mening, och använda företagsamhet som en kraft för att göra gott.

Dogeareds produkter kan du finna i båda våra butiker, i Gamla stan och på Slussen!

 

Produkter
12 36 72