Betalningsalternativ

Betalning med kort (VISA, Mastercard och American Express) via DIBs betalservice 

Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA eller Mastercard. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan av kortet. Har du extra säkerhetskoder till ditt kort kommer du att behöva ange dem för din transaktion.

PAYPAL

Du kan även betala till Kristallrummet via Paypal. Transaktionen sker enligt Paypals regler.

SWISH

SWISH mobilnr: 123 544 27 85
Du måste själv SWISHA din betalning till oss via din mobiltelefon. Skriv ditt ordernummer i meddelanderutan i din mobiltelefon, så att vi lätt kan matcha betalning och order. Swish betalning är en manuell betalning och din order kommer att stå som obetald tills du swishat. Vi kontrollerat din betalning på vårt SWISH-konto, efter att vi mottagit din betalning kommer vi påbörja din order. Ordrar som inte betalats på sju (7) dagar makuleras.

Kristallrummets SWISH-nummer 123 544 27 85

Betalning mot faktura genom Klarna

Faktureringsavgiften för faktura genom Klarna är 25 kr oavsett fakturabeloppets storlek. Det tillkommer en leveransavgift på 49 kr vid köp under 500 kr. Vi bjuder på leveransavgiften vid köp över 500 kr inom Sverige! Betalningsvillkor 14 dagar. 

Information om Klarna:
Vi använder Klarna som betalningspartner. Klarna gör det enklare att handla. När du handlar via Klarna får du dina saker innan du betalar dem.
Har du frågor angående din betalning?
På Mitt Klarna kan du se alla köp som du har gjort med Klarna. Du kan hämta pdf-fakturor och enkelt välja att delbetala fakturor. Du kan till och med skjuta upp betalningen tio dagar utan kostnad.
Du kan administrera dina fakturor via Klarnas App: app.klarna.com
Kontakta Klarna om du har andra frågor om din betalning är du välkommen till Klarnas kundservice på klarna.se/kundservice

Vid fakturabetalning görs en kreditprövning utan kännedomskopia på angivet personnummer och folkbokföringsadress. Leverans sker till din folkbokförda adress, dit även din faktura skickas tillsammans med beställningen. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Observera att din kredittid på 14 dagar börjar räknas från att ditt paket skickas, ej när du väljer att hämta ut ditt paket. Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt postombud. Leverans sker med vanligt postpaket eller brev/skrymmande brev. Faktura gäller endast Sverige, Danmark, Finland och Norge. Om fakturan inte godkänns kan du välja andra betalningsalternativ så som kortbetalning eller plusgirokonto. 

 

För köp och leverans utanför Sverige kontaktar du kundtjänst, kundtjans@kristallrummet.se