Betalningsalternativ

Betalning med kort (VISA, Mastercard och American Express) via DIBs betalservice 

Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA eller Mastercard. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan av kortet. Har du extra säkerhetskoder till ditt kort kommer du att behöva ange dem för din transaktion.

PAYPAL

Du kan även betala till Kristallrummet via Paypal. Transaktionen sker enligt Paypals regler.

SWISH

SWISH mobilnr: 123 544 27 85
Du måste själv SWISHA din betalning till oss via din mobiltelefon. Skriv ditt ordernummer i meddelanderutan i din mobiltelefon så att vi lätt kan matcha betalning och order. Swish betalning är en manuell betalning och din order kommer att stå som obetald tills vi kontrollerat din betalning på vårt SWISH-konto. Ordrar som inte betalats på sju (7) dagar makuleras.

Kristallrummets SWISH-nummer 123 544 27 85

Betalning mot faktura genom Klarna

Faktureringsavgiften för faktura genom Klarna är 25 kr oavsett fakturabeloppets storlek. Det tillkommer en leveransavgift på 49 kr vid köp under 500 kr. Vi bjuder på leveransavgiften vid köp över 500 kr inom Sverige! Betalningsvillkor 14 dagar. 

Vid fakturabetalning görs en kreditprövning utan kännedomskopia på angivet personnummer och folkbokföringsadress. Leverans sker till din folkbokförda adress, dit även din faktura skickas tillsammans med beställningen. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Observera att din kredittid på 14 dagar börjar räknas från att ditt paket skickas, ej när du väljer att hämta ut ditt paket. Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt postombud. Leverans sker med vanligt postpaket eller brev/skrymmande brev. Faktura gäller endast Sverige, Danmark, Finland och Norge. Om fakturan inte godkänns kan du välja andra betalningsalternativ så som kortbetalning eller plusgirokonto.

Direktbetalning via plusgiro 21 45 08-4

OBS! Detta alternativ fördröjer leveransen med ca 3 arbetsdagar och ordern makuleras om betalning inte inkommit inom en vecka.

Du slipper faktureringsavgiften när du betalar in direkt på vårt plusgiro 214508-4!. Vi skickar ditt paket omedelbart när vi ser betalningen. Du ska skriva ordernummer som meddelande till betalningsmottagaren för att vi enklast ska kunna hitta din betalning.Betalning ifrån utlandet till plusgirot kräver IBAN-nummer. Ordrar som inte betalats på sju (7) dagar makuleras.

IBAN: SE87 9500 0099 6026 0214 5084 BIC: PlusGirots och Nordeas BIC är: NDEASESS.

 

För köp utanför Sverige kontaktar du kundtjänst.