Vill Du bli återförsäljare?

Vad roligt att du är nyfiken på att bli återförsäljare hos oss och vill sälja Kristallrummets fina produkter vidare!

Kristallrummet har 25 års erfarenhet i butiks- och grossistbranschen, där vi har lyssnat på våra återförsäljares önskemål och anpassat våra villkor efter deras behov.

Grunden är att du säljer våra produkter vidare och följer våra köpevillkor.

Därav har vi två grupper av återförsäljare beroende av om du vill sälja i liten eller stor skala: Återförsäljare eller Grosskund.

Återförsäljare passar dig bättre att vara, som säljer vid enstaka tillfällen och/eller köper mindre kvantiteter.

Grosskund är för dig som har butik eller affärsrörelse där du säljer i större skala.

Som återförsäljare får du 30-40% rabatt på vårt detaljpris på de flesta produkter respektive speciell prislista med mängdrabatt, beroende av vilken återförsäljarform du väljer. Du prenumererar automatiskt på våra nyhetsbrev med information, rabatter och kampanjer samt får försäljningssupport från Kristallrummet. Som grosskund har du bättre rabatter på våra varor men du ska också köpa större mängd. 

Läs mer om alla fördelar och villkor som gäller för återförsäljare respektive grosskund i våra Köpevillkor för återförsäljare, för att kunna göra ditt val och för att ansöka om att bli återförsäljare. Du kan när som helst övergå från den ena formen till den andra.

Har du funderingar runt vilken återförsäljarform som skulle passa just Dig bättre eller andra frågor är du alltid välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller ringa oss på 08-714 88 16, vardagar kl. 10.00 – 13.30 så hjälper vi dig!

Läs våra köpevillkor här innan du registrerar dig. På nästa sida får du information om hur du registrerar dig.  >>

Kontakta Kristallrummets företagsförsäljning

Namn: *
Anmäl dig som Återförsäljare eller grosskund: *
Skriv din e-post : *
: *
qHV3
Kod från Captcha-bild: *