Kristallrummets webb-butik! Shoppa och läs lika bra på datorn som i mobilen eller på surfplattan!

handla presenter online

Välkommen till vår nya webbutik!

Vi hoppas att den ny nya webbutiken ska kännas rolig, levande, intressant och förstås också vara enkel att handla i. Det finns nu några nya funktioner och finesser så att shopping och surfning på våra sidor ska bli ett ännu större nöje. 

Några skillnader

Vår nya webbutik är mer anpassad till shoppare och surfare som använder mobil eller surfplatta. Alla våra informationssidor var tidigare inte tillgängliga för andra än datoranvändare, men det är de nu. Vi har också försökt att ta fram vår fotograf Karolina Serenanders fina produktbilder ännu mer och ge mer plats åt det vi faktiskt vill visa våra kunder; naturens skönhet i smycken och stenar.

Startsidan - uppdelning mellan smycken, stenar och heminredning

I den här butiken har vi försökt ge våra kunder en enklare väg till det de verkligen är intresserad av och vill köpa. Därför finns det från början en uppdelning mellan smycken, kristaller och stenar och artiklar för heminredning. Sökfunktionen är också utvecklad och är tydligare än tidigare. Vi hoppas att det skall underlätta för dig att hitta det du vill ha.

Vänsterspaltens meny och topmenyn

När du datorsurfar (om inte din dator har en pytteliten skärm) kan du fortfarande se en vänsterspalt med ett kategoriträd med alla våra produkter. I slutet på det "trädet" finns nu också en möjlighet att hitta produkter efter vissa färger. Det kommer att komma möjligheten att hitta produkter efter vissa egenskaper och också en mycket lång lista med alla stenar, deras egenskaper och de varor som finns i butiken med den stenen.

Informationssidorna är tillgängliga i menyn på datorn, mobilen och surfplattan

Våra populära sidor om alla stenar och deras magiska egenskaper finns nu tillgängliga direkt i alla menyer på dator, mobil och surfplatta.

Sidfoten

Alla kontakt, informationssidor om företaget, om kundklubb, butikerna och återförsäljare har flyttat ner till sidfoten. Det har blivit ett gemensamt grepp för nya webbutiker att samla all information om företaget, kundtjänst osv i sidfoten. 

Zooma i mobilen och på läsplattan

Genom att använda två fingrar kan du dra upp bild och text i mobilen och på läsplattan. Precis som i kartor och många andra sidor på internet. 

Du kan också vrida mobilen och titta på sidan på bredden. Då får du större bilder och två varor på varje rad i stället för en. 

 

 

Vill du samarbeta, jobba eller har andra frågor - skriv här:

Ditt namn: *
Skriv här!: *
Din e-post: *
Fyll i din E-post igen: *
WG3V
Kod från Captcha-bild: *