Hej jag heter Therése!

Jag packar / skickar beställningar i webbshoppen och tillsammans med Johanna och Tina värnar jag om att kunderna ska bli nöjda med vad de får hem.

Mitt intresse för stenar vaknade till liv på riktigt för några år sedan i samband med ett biblioteksbesök. Jag tycker att det är inspirerande att gå therese2.jpg omkring på bibliotek , välja en hylla inom ett visst område (gärna inom estetik, alternativ hälsa eller parapsykologi) och sedan dra ut den bok som råkar hamnar i mitt blickfång. Hur som helst, denna gången drogs jag till en bok vid namn ”Kristallnyckeln” av Jette Holm som jag lånade med mig hem. Jag behövde bara börja bläddra för att bli fast, nyfikenheten var i rullning... tidigare hade jag inte förstått hur mycket olika ädelstenar och mineraler det finns, inte heller hur magiska de är!

Det dröjde förstås inte länge därefter förrän jag gjorde mitt första besök på Kristallrummet... Jag blev så yr av alla fascinerande ting på hyllorna att jag knappt kunde välja. Snart fick mina vita kalkstenar från Gotland gott om färgglatt sällskap hemma hos mig.

I smyckesväg kan jag inte tänka mig något som känns mer genuint och personligt än exempelvis en speciellt utvald silverinfattad ädelsten.

Jag började som praktikant 2011 och har nu utbildningsanställning genom arbetsförmedlingen. Är väldigt tacksam över att ha turen att få bli medarbetare på Kristallrummet. Det finns alltid något nytt spännande att lära sig om produkterna och nya vackra stenar att undersöka närmare.

Mina favoritprodukter just nu: