<%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

skyddsangel_1.jpg

Smycken med skyddsänglar i ädelsten & silver för beskydd och tillit till stöd för Alla Kvinnors Hus

Kristallrummets skyddsänglar är smycken som skyddar och stöder på riktigt. Vi är stolta över att kunna bidra till Alla Kvinnors Hus arbete för våldsutsatta kvinnor. Hjälp oss att göra skillnad ! Ge bort en skyddsängel. De finns både som hänge, armband och örhänge. Alla smycken är i en söt klassisk design som bidrar till det ljusa och goda budskap våra änglar ha att dela med sig av.

Kristallrummet har ett flertal änglar och skyddsänglar i ädelsten och/eller silver.

När du köper en berlock från serien Skyddsänglar, går 50 kronor oavkortat till Alla Kvinnors Hus och när du köper ett armband med skyddsänglar går 75 kronor oavkortat till Alla Kvinnors Hus.

 

Ett urval av våra skyddsängel smycken i silver med ädelstenar och pärlor

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

Änglar ger upplevelsen av förtröstan

Våra änglar hjälper dig att komma ihåg både alla de människor omkring dig som är änglar men också den upplevelse som du kanske har haft av att du har änglavakt eller att en ängel passerade i rummet.

 

skyddsänglar änglasmycken

Fler skyddsänglar och änglar från Kristallrummet

Kristallrummet har många populära änglar i ädelsten och silver. Speciellt omtyckta är änglarna i aqua aura, ametist, bergkristall och rosenkvarts med ett litet silverfäste.

Kristallrummets serie Skyddsänglar till förmån för Alla Kvinnors Hus drog in 20 000 kr, år 2011, till Alla Kvinnors Hus. Vi vet att pengarna går till att bl.a stödja barnen till våldsutsatta kvinnor. Alla Kvinnors Hus har också tagit initiativ till att erbjuda terapi för våldbenägna män. Inspirerade av Alla Kvinnors Hus arbete skapade vi en mindre serie Kraftsmycken.

 

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%> <%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%> <%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%> <%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'rs/rs-pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>