Mirakler med ädelstenar

Kristallhealing i vardagen

”Den första berättelsen är om en fru som kom in i butiken och ville ha en massa stenar. Hon berättade också att hennes man hade sömnproblem och undrade om jag hade någonting som kunde hjälpa honom. Jag bad honom komma till butiken så att jag fick prata med honom.

Han kom och vi pratade lite, och efter en stunds samtal, förstod jag att han efter dagens slut samlade ihop alla intryck, rädslor, tankar och allt blev till ett "sammelsurium" i huvudet och han kunde inte koppla bort detta, och få till någon ro att somna.

Jag kunde plocka ihop några grundande stenar: turmalin, hematit och granat och faktiskt onyx - (någonting inom mig sa att det skulle vara bra). Jag sa till honom att han skulle lägga dessa i en liten påse under lakanet längst ner i sängen. Sedan gav jag honom en liten vägledning i hur han kunde tänka när han går och lägger sig:

Han kunde samla alla tankar, tömma huvudet på allting som snurrade runt, och försöka föra ner detta genom kroppen, ner i fötterna och sedan genom stenarna och vidare ner i jorden. Därefter sa jag att han skulle försöka plocka bort allt oroligt från huvudet och göra samma sak med det.

Han sa att han skulle försöka.

Efter några dagar ringde hon och sa: "Han har sovit som en stock, sedan han var hos dej!!!"

Jag blev så glad.

 

Fler berättelser!

En annan historia är om en liten pojke som var sjuk. Lungproblem, jättemycket slem och hosta och elände. Mamman ringde mig i panik! Hon sa att han varit sjuk länge och att dom inte fick hjälp av sjukvården och att ingenting hjälpte.

Då fick jag förklara att jag ingenting kan garantera och att stenar aldrig kan ersätta sjukvårdens medicin. Men hon ville ändå försöka.

Det jag gjorde då var att sätta ihop en påse med malakit och bandagat och även grön aventurin, vilket jag kände kunde hjälpa till.

Jag sa att dessa stenar får INTE ligga så att pojken kommer åt dem, utan att de skulle bädda ner dem under allting i hans säng och ligga i en påse som inte gick att öppna. Hon kom efter 20 minuter och hämtade påsen.

Dan efter ringer hon och skrattar och säger att han inte hade hostat på hela natten och att febern hade gått öve. Pojken var glad och pigg.

DET är ett litet mirakel, tycker jag. Pojken var bara 4 år.

(Om han skulle blivit frisk i alla fall just den natten vet inte jag, men jag tror att stenarna gjorde sitt, framförallt malakiten).

Mannen som hade sömnproblem kom in en dag tillsammans med sin syster. Systern har levt ensam i många år och var olycklig för det. Det syntes på henne att hon var olycklig och tung till sinnes. Hon frågade mig om jag "hade någon bra sten för att hitta sin kärlek"?

Jag frågade om jag fick "känna efter" på mitt sätt - det gör jag alltid. Och fick tillåtelse och "kände av"...

Det jag fick fram var att hon behövde rosenkvarts, grön aventurin och framförallt grön jade i ett hänge om halsen. OCH att just den gröna jadestenen för henne, var en kärlekssten. Detta gjorde hon. Hon bar jadesten om halsen sedan den dagen.

Det är något år sedan nu, kanske 1,5 år och det tog 4 månader, så träffade hon en man som hon nu lever ihop med.

Jag tror, att stenarna öppnade henne för nya relationer och att hon mera trodde på sig själv, och att hon var värd att ge och ta emot kärlek. ”

Maria hälsar till alla: Ge aldrig upp!

Maria från Falun berättar om sina upplevelser om stenar och kristaller. Marias butik Cristal hittar du på Hälsingegårdsvägen 16 A i Falun öppen måndag – onsdag 12.00-18.00. Telefon 023 – 320 95

Vi blir jätteglada och om vi tycker om din historia och publicerar den här så ger vi dig ett presentkort på 300 kr!

Mirakler i vardagen med ädelstenar.

Vil dill du också berätta din historia?

Vi blir jätteglada och om vi tycker om din historia och publicerar den här  så ger vi dig ett presentkort på 300 kr!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig!

Har du frågor om kristaller och healing?

Namn *
Din e-postadress *
Din e-postadress igen *
Här kan du fråga oss om kristaller, magiska stenar, healing och meditation. *
Hjärtligt välkommen att skriva ditt meddelande i rutan!
Cz6GF
Kod från Captcha-bild: