kristallklubben

 

KRISTALLKLUBBEN

 

Varför ska du gå med i Kristallklubben?

Kristallrummets Kristallklubb är för dig som vill känna dig lite närmare oss. Vi har valt andekvarts som symbol för vår Kundklubb, en gemenskap som bygger på ett intresse för kristaller, stenar, smycken och andlighet. Vi vill dela med oss av vår inspiration och kunskap i vår glimmrande och magiska värld. Vi vill gärna vara lite närmare dig.

EXTRA 5% rabatt  på allt så fort du loggar in i webbutiken

Vi ger alla Kristallklubbsmedlemmar en direkt rabatt på 5% när du handlar i webbutiken. Rabatten syns direkt på alla varor när du loggar är inloggad. Det kan ta några dagar innan inställningarna är aktiverade på just din inloggning.  Du får inte bonuskort när du handlar i webbutiken. Däremot får du en direkt rabatt på 5%. Den rabatten kombineras med alla andra erbjudanden, så du får alltså rabatt på rabatt. 

Gratis returfrakt för alla medlemmar i Kristallklubben

Ångrar du ditt köp eller känner att du inte är nöjd med varorna betalar Kristallrummet returfrakten. När du är registrerad kund i Kristallklubben skickar vi alltid med en etikett som du klistrar på ditt kuvert eller paket vid ev retur. Vare sig du har en retur du kan lägga direkt på brevlådan eller går till postens ombud, betalar du ingenting för frakten.

Bonuskort till alla medlemmar i Kristallklubben när du handlar i våra fysiska butiker 

För varje köp för 200 kronor i butik får du en stämpel och när du fått 10 stämplar får du en bonuscheck på 200 kronor. För att få tillgång till bonuskortet måste du registrera dig i Kristallrummets Kundklubb. Alla köp till ordinarie pris( dock inte kommission) är bonusgrundande, förutom vid köp av presentkort. Betalning med presentkort ger bonusstämpel.

Gratis event på ZOOM eller i Kristallrummets butik på Hökens gata i Stockholm

Vi har Magiska Kristallkvällar och numera även event på ZOOM som man kan delta i var man än är. Se till att du får Kristallklubbens medlemsmail för uppdaterad information.

Information och mail från Kristallklubben

En medlem i Kristallklubben får information som riktar sig enbart till Kristallklubbens medlemmar. Du kan självklart avprenumerera på den informationen. 

Spåra dina paket och orderhistorik

När du är inloggad som registrerad kund/kundklubbsmedlem får du automatiskt tillgång till Mina sidor där du kan se dina beställningar. Där ser du även en länk så att du kan spåra ditt paket och se var det är och när det kommer till ditt utlämningsställe. 

Läs vårt medlemsavtal här!

När du registrerar dig i Kristallklubben godkänner du automatiskt vårt medlemsavtal.

Registrera dig här!