Gratis returfrakt!

Vi är glada att kunna erbjuda denna tjänst

Det är busenkelt!

När du är registrerad kund hos Kristallrummets Kundklubb skickar vi alltid med en etikett som du klistrar på ditt kuvert eller paket vid ev retur. Vare sig du har en retur du kan lägga direkt på brevlådan eller går till postens ombud, betalar du ingenting för frakten.

Vi vill att du packar de produkterna du returnerar varsamt. Returer som är trasiga pga av dålig paketering debiteras normalt pris!

Vi vill inte heller att du returnerar små saker i väldigt stora paket. Det kostar extra mycket i porto och är omständligt.

Vi litar på att du tar väl hand om våra saker. Det är därför vi vågar använda oss av Gratis Returfrakt till våra närmaste kunder.

Tänk på att:

Gratis returfrakt inte gäller rea-varor.

Öppet köp eller byte endast gäller i 14 dagar.

Tjänsten gäller endast inom Sverige. Ange alltid namn och ordernummer eller fakturanummer vid retur. Vi kan inte skicka tillbaka saker gratis om du returnerar efter 14 dagar eller varor som det inte är returrätt på t.ex rea-varor.

Läs här när du ska returnera en vara >>

 Bonuskort till våra registrerade kunder!

När du handlat för 2000 kr får du en bonuscheck värd 200 kr att handla för!

Bonuskortet ger dig 10% rabatt!

Regler för bonuskortet.

För att få tillgång till bonuskortet måste du registrera dig i Kristallrummets Kundklubb. Det kan du göra här. Är du i en av våra butiker och vill registrera dig finns det ett formulär du fyller i på plats.

För varje köp för 200 kr får du en stämpel i vår butik eller det registreras i vår webbutik på ditt kundnummer.

Se till att du är inloggad när du handlar som kundklubbsmedlem. Då registreras ditt köp och vi kan kontrollera dina bonusstämplar.

Bonuskortets stämplar kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudanden och fyndpriser berättigar inte till bonusstämplar.

När du fått 10 stämplat får du ett bonuscheck värd 200 kr. Det kan inte användas tillsammans med det köp du precis gjort för att få den sista stämpeln. Du påbörjar då ett nytt bonuskort och när du handlar nästa gång kan du använda ditt bonuskort.

bak.jpg

Du ansvarar själv för att redovisa antalet stämplar eller köp genom att visa bonuskortet för vår personal alternativt kan du maila informationen om dina köp till oss.

Handlar du i internetbutiken får du automatiskt ett bonuskort vid ditt första köp.

När du kommit upp i bonuskortets stämplar postar du eller fotograferar och mailar bonuskortet till oss.

Bonuskortet är giltigt ett år från första stämpeln.

Returnerar du en vara som du fått stämplar på ditt bonuskort måste du även skicka tillbaka bonuskortet så att vi kan reglera det.

Kristallrummet följer Personuppgiftslagen.