Bonuskort till våra registrerade kunder!

När du handlat för 2000 kronor får du en bonuscheck värd 200 kronor att handla för!

20/3 2020, med anledning av covid-19: Vi har just nu gett alla våra kundklubbsmedlemmar en direkt rabatt på 5% när du handlar i webbutiken. Rabatten syns när du loggar in. Vi vill göra det mer attraktivt för våra kunder att handla i webbutiken och inte komma in i våra butiker för att undvika smittspridning.

Kristallrummet

För att få tillgång till bonuskortet måste du registrera dig i Kristallrummets Kundklubb. Det kan du göra här.

Är du i en av våra butiker och vill registrera dig använder du i första hand din smartphone eller butikens dator/surfplatta. 

För varje köp för 200 kronor får du en stämpel och när du fått 10 stämplar får du en bonuscheck på 200 kronor.

Se till att du är inloggad när du handlar som kundklubbsmedlem. Då registreras ditt köp och vi kan föra in dina bonusstämplar.

Bonuskortets stämplar kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudanden och fyndpriser berättigar inte till bonusstämplar.

Bonuschecken kan inte användas tillsammans med det köp du precis gjort för att få den sista stämpeln. Du påbörjar då ett nytt bonuskort och när du handlar nästa gång kan du använda din bonuscheck.

Kundklubbens medlemmar kan erhålla bonusstämplar vid betalning med presentkort. Stämplar kan ej erhållas vid köp av presentkort.

Du ansvarar själv för att redovisa antalet stämplar eller köp genom att visa bonuskortet för vår personal alternativt kan du posta informationen om dina köp till oss och maila foton på bonuskort. Ett använt bonuskort måste rivas.

Handlar du i internetbutiken får du automatiskt ett bonuskort när du handlar. När du kommit upp i bonuskortets stämplar postar du eller fotograferar och mailar bonuskortet till oss.

Vi har skiljt bonuskort och bonuscheckar mellan våra fysiska butiker och vår webbutik. Det beror på att vi inte kan administrera webbkoder i någon av butikerna i Gamla Stan och på Slussen och webbbutiken kan inte heller rent tekniskt dra av bonuschecken om det inte finns en webbkod. Därför måste du som kund välja när du ska få ditt bonuskort om du vill ha det för att handla på webben eller i någon av butikerna.

Bonuskortet är giltigt två år från första stämpeln.

Alla personuppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen, GDPR.

Registrera dig i Kundklubben så får du bonuskortet nästa gång du beställer! Registrera dig här. Fyll i dina uppgifter >

Kundklubben -40% billigare >

Kundklubbens kampanjkoder (du måste vara inloggad) >

Gratis returfrakt 

Vi är glada att kunna erbjuda denna tjänst

När du är registrerad kund hos Kristallrummets Kundklubb skickar vi alltid med en etikett som du klistrar på ditt kuvert eller paket vid ev retur. Vare sig du har en retur du kan lägga direkt på brevlådan eller går till postens ombud, betalar du ingenting för frakten.

Vi vill att du packar de produkterna du returnerar varsamt. Returer som är trasiga pga av dålig paketering debiteras normalt pris!

Vi vill inte heller att du returnerar små saker i väldigt stora paket. Det kostar extra mycket i porto och är omständligt.

Vi litar på att du tar väl hand om våra saker. Det är därför vi vågar använda oss av Gratis Returfrakt till våra närmaste kunder.

Tänk på att:

- Gratis returfrakt inte gäller rea-varor.

- Öppet köp eller byte endast gäller i 14 dagar.

- Tjänsten gäller endast inom Sverige. Ange alltid namn och ordernummer eller fakturanummer vid retur. Vi kan inte skicka tillbaka saker gratis om du returnerar efter 14 dagar eller varor som det inte är returrätt på t.ex rea-varor.

- Att du måste vara inloggad när du handlar för att vi ska se att du är bonuskund.

Läs här när du ska returnera en vara >

Information till kundklubben och nyhetsbrev

En kundklubbsmedlem registreras inte automatiskt för att få våra nyhetsbrev. Viss information som riktar sig enbart till Kundklubbens medlemmar går ut mer sporadiskt. Du kan självklart avprenumerera på den informationen. Vill du ha våra nyhetsbrev behöver du prenumerera speciellt på dem för att nås av kampanjer och nyheter.   

Gratis evenemang 

Varje terminen hittar vi på lite gratis event för våra Kundklubbsmedlemmar i vår butik på Hökens gata. Speciell information mailas ut om det så se till att du tackat ja till Kundklubbens informationsmail. 

Spåra dina paket och orderhistorik

När du är inloggad som registrerad kund/kundklubbsmedlem får du automatiskt tillgång till Mina sidor" där du kan se dina beställningar och där ser du även en länk så att du kan spåra ditt paket och se var det är och när det kommer till ditt utlämningsställe.