Fira med oss!

20 år med ädelstenar, smycken, skönhet, glädje och kraft!

Kristallrummets butik på Västerlånggatan 21 i Gamla Stan slog upp portarna 1:a mars 1990.

Då hade vi redan sålt kristaller och ädelstenar på utställningar bl.a på Café Pan på Götgatsbacken i Stockholm men även på mässor runt om i Sverige.

I den då lilla världen av meditatörer, schamaner, yogis och andra vanliga människor som ville känna och uppleva med hjärtat, var det en stor händelse. Vi fick många besök av fantastiska kunder som placerade ut tur-klistermärken, bad böner, tände rökelser och över huvud taget önskade oss väldigt mycket lycka till. Trots det var försäljningen den första veckan runt 800 kr (om jag minns rätt).

kristaller.jpg

Mineralerna, ädelstenarna och vår längtan att sprida och stå för kärlek och närvaro i världen började få fäste, men inte förrän 20 år senare så har min vision av chakrahalsbandet blivit verklighet.

Vår kärlek och fascination av ädelstenarnas alla egenskaper har hela tiden varit central.

Så många gånger vi har stått och beundrat en ädelsten, drabbade av den kärlek som jorden skänker oss i form av gnister, magi, ljus och ett ständigt hoppfullt budskap.

Vi vet att kristallerna och stenarna många gånger gett tröst och närvaro åt våra människohjärtan ute i den stora världen.

Just i denna skrivande stund minns jag en vacker, ung kvinna som berättade att hon upplevde en tyngd inom sig, som en bitterhet som aldrig släppte ... hon hade köpt hem en stor bit trumlad rosenkvarts som låg framme på ett bord. En dag när hon kände oro och ångest gick hon fram till stenen och tog den i sina händer ... Då började hon gråta. Ja ni vet ju hur det är med tårar ... de löser upp det hårda kalla och isolerade inom oss. Som när tjälen släpper i marken ... och de gröna växterna återigen börjar gro ...

Har du har en liten berättelse om hur stenar och kristaller påverkat dig eller andra i ditt liv till att öppna sig och må bättre?

I så fall! Skicka in den till oss, för publicerade bidrag ger vi ett presentkort på 500 kr.

Läs mer här:Dina små mirakler!

Under vårt 20-årsjubileum kommer vi att försöka hitta på erbjudanden, nyheter och vad mer? som hjälper oss att verkligen fira att Kristallrummet funnits i så många år. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du får en chans att ta del av våra nyheter och rabatter.

Tack kära kund!

Kristallrummet vill också tacka dig för ditt intresse, ditt engagemang, din vilja att hitta rätt smycke, rätt sten ... rätt buddhafigur eller vad det var som drog in dig till oss. Det är tack vare dig som vi fortfarande finns, lever och expanderar.

Häng med in i framtiden!

Kärlek, frid och glädje önskar jag er!

Kristallrummet genom Vanya

vi.jpg