Fira kärleken på Alla hjärtans dag, St Valentines dag - den 14 februari!

Vare sig du är singel och firar kärleken till dig själv eller har en vän, en partner, en sambo, ett husdjur du älskar eller någon annan nära så kan du ta vara på denna dag och fira.

Har du en partner kan ni ge plats åt att tillsammans komma ihåg hur det var när ni var nykära. Hur träffades ni? Minns du hur passionen och åtrån for genom kroppen?

Kärlek kan vi aldrig få för mycket av och fram för allt kan vi inte få för mycket av villkorslös kärlek! Alla hjärtans dag är en dag för romantik, passion och uppvaktande. Ta var på chansen att ge dig själv och din älskade en upplevelse. Ni kan använda Alla Hjärtans Dag till att förnya er relation och hitta tillbaks till varandra (hur ofta behöver vi inte göra det?), förnya ert förtroende och er intimitet eller fira det ni har och vad ni åstadkommit!

Alla hjärtands dagpresenter

 Du som drömmer och längtar efter kärlek - vad ska du göra?

Kanske kan du låta den Helige Valentine komma till dig i drömmen och ge dig hopp om att hitta den rätta? Pröva att lägga några stenar under huvudkudden när du sover.... ibland kan det ske ett mirakel... Stenar för kärlek och attraktion är Granat, Rubin, Månsten, Karneol och Rodonit. Agat är stenen för kärleksmagi om du vill locka någon till dig!
Du kan också använda dig av loveblessing för kärlek i ditt hemvår lyckopåse med magiska stenar för kärlek

 

Att smycka sitt hem för kärlek

Du kan skapa en ceremoni för Alla Hjärtans Dag i ditt hem. ta fram de prydnadssaker som du upplever inspirerar till kärlek. Rengör atmosfären med en viss typ av rökelse och lägg fram de stenar som du känner ger dig rätt energi. 

 Alla hjärtans dag

Kärlek gör dig till en bättre människa och bättre människor ger oss en bättre värld! På Alla Hjärtans Dag borde vi få vara lediga och hela dagen åt vårt hjärta, vår kärlek och vår närmaste. Kanske är det en dag du firar relationen till dig själv? Eller så finns det någon som bekräftar din kärlek och ni kan titta varandra djupt i ögonen och vara romantiska hela dagen!

Ge bort ditt hjärta på Alla Hjärtans Dag!