Fira kärleken på Alla Hjärtans Dag, St Valentines dag - den 14 februari!

Vare sig du är singel och firar kärleken till dig själv eller har en vän, en partner, ett husdjur du älskar eller någon annan nära så kan du fira kärleken på Alla hjärtans dag den 14 februari!

Kärlek kan vi aldrig få för mycket av och fram för allt kan vi inte få för mycket av villkorslös kärlek! St Valentines dag är dagen för romantik, passion och uppvaktande. Ta vara på chansen på Alla Hjärtans Dag och ge dig själv och din älskade ett kärlekssmycke. Du kan använda Alla Hjärtans Dag till att förnya er relation och hitta tillbaks till varandra (hur ofta behöver vi inte göra det?), förnya ert förtroende och er intimitet eller fira det ni har och vad ni åstadkommit! Fira kärleken på Alla hjärtans dag - ta en semesterdag!

 Valentins dag, 14 februari Fira alla hjärtans dag Fira kärleken på Alla hjärtans dag

Du som drömmer och längtar efter kärlek - tips från Kristallrummet!

Pröva att lägga några stenar under huvudkudden när du sover och manifestera in självkärlek. Vi har färdiga intentionshalsband, armband och presentpåsar med kristaller, redan skapade för självkärlek & romantik! En av våra favoriter är detta intentionshalsband för kärlek, som du hittar här! 

Sätt en intention med hjälp av kristaller!

Salvia kan du använda för att rena dina stenar och smycken, sätt en intention och attrahera in mer kärlek i ditt liv. Stenar för kärlek och attraktion är Rosenkvarts, Granat, Rubin, Månsten, Karneol och Rodonit. Agat är stenen för kärleksmagi om du vill locka någon till dig! Du kan också förstärka kärleken på Alla Hjärtans Dag med ett av det mest klassiska av symboler, hjärtat!

Fira Alla Hjärtans Dag

Att smycka sitt hem med kärlek på Alla Hjärtans Dag

Du kan skapa en ceremoni för Alla Hjärtans Dag i ditt hem. Ta fram de prydnadssaker som du upplever inspirerar till kärlek. Rengör atmosfären med din favorit rökelse och lägg fram de stenar som du känner ger dig rätt energi. Alla Hjärtans Dag kan innebära mycket stress och press för många av oss, omvandla detta med hjälp av mindfulness eller varför inte en kristall?meditation? Kärleken till sig själv är för oss den viktigaste form av kärlek, från denna kärlek blommar all annan kärlek. Fira St Valentines dag exakt som du vill, lyssna på dig själv och din magkänsla så kommer allt annat falla på plats!