valentines dag present

Alla hjärtans dag, St Valentines dag 14 februari!

Fira någon du håller kär, romantiken, passionen och kärleken

Kommer du ihåg när ni var nykära? Hur träffades ni? Minns du hur passionen och åtrån for genom kroppen? Hur kan du återuppväcka din passion och överraska din partner och göra något underbart av Alla hjärtans dag, en 14 februari?

Kärlek kan vi aldrig få för mycket av och fram för allt kan vi inte få för mycket av villkorslös kärlek! Alla hjärtans dag är en dag för romantik, passion och uppvaktande. Ta var på chansen att ge dig själv och din älskade en upplevelse. 
Ni kan använda Alla Hjärtans Dag till att förnya er relation och hitta tillbaks till varandra (hur ofta behöver vi inte göra det?), förnya ert förtroende och er intimitet eller fira det ni har och vad ni åstadkommit!

Alla hjärtands dagpresenter

 Du som drömmer och längtar efter kärlek - vad ska du göra?

Kanske kan du låta den Helige Valentine komma till dig i drömmen och ge dig hopp om att hitta den rätta? Pröva att lägga några stenar under huvudkudden när du sover.... ibland kan det ske ett mirakel... Stenar för kärlek och attraktion är Granat, Rubin, Månsten, Karneol och Rodonit. Agat är stenen för kärleksmagi om du vill locka någon till dig!
Du kan också använda dig av loveblessing för kärlek i ditt hemvåra lovekit för mannen och kvinnan eller vår lyckopåse med magiska stenar för kärlek

 

Att smycka sitt hem med en Loveblessing

Du kan också skapa en liten ritual där du och din älskade tillsammans hänger upp en av våra väldoftande Loveblessings. Stenarna och doften i en loveblessing är utvalda för att inspirera och ge dig energi att fördjupa ditt kärleksliv. Det finns en mening och en betydelse i varje sten som sitter på våra Loveblessings. En Loveblessing kan också användas som en mistel, varje gång ni råkar mötes under den ska ni ge varann en kyss.

 

 

 

 

hjärtan till alla hjärtans dag

 Alla hjärtans dag

Kärlek gör dig till en bättre människa och bättre människor ger oss en bättre värld! På Alla Hjärtans Dag borde vi få vara lediga och ägna en stund åt varandra. Titta varandra djupt i ögonen och vara romantiska.

 Vi vill gärna stödja dig att sprida lite kärlek i världen. 

Ge bort ditt hjärta på Alla Hjärtans Dag!