Chakra - smycken, chakrahalsband och chakraarmband

Smycken för själen!

Chakrasmycken chakraarmband och chakrahalsband

 

 

Kristallrummets serie med chakrasmycken

har blivit väldigt populär och succesivt utökats med nya smycken. Den har tagits fram för att inspirera och ge dig energin av kundalinikraften, livskraften i varje sten och färg.

Chakrasmyckena är utvecklade för den hela människan som inte vill sluta växa!

Fler och fler blir medvetna om att färger och kristaller påverkar våra subtila energiflöden i kroppen och att vårt sinne och våra tankar existerar i ett samspel med kroppen.

Chakrasmyckena gör dig inte bara gladare, de stöder dig också att bli mer närvarande till din egen livsenergi. Med varje armband följer en liten broschyr med meditationer och en affirmation som passar det chakrat armbandet är gjort för.

Chakrasmycken i silver med sju olika ädelstenar

Kristallrummets chakrasmycken är tillverkade i äkta silver. Några populära modeller har vi haft i tjugo år. Andra är nyare, men chakrasmycken har varit populärt länge.

Känn dig själv!
Känn efter i din kropp, bli medveten om den glädje som din egen energi ger dig och känn också de blockeringar som hindrar dig att leva livet fullt ut. Ta ett steg och gör något åt det. Det finns många sätt - yoga, meditation, terapi, healing ... Låt våra Chakrasmycken inspirera dig!

Chakrahalsband

 

 Kristallrummets chakrasmycken

är tillverkade av äkta silver och stenar. Om det är silverpläterat eller förgyllda chakra smycken så skriver vi det på sidan som informerar om smycket. Står det inget där är chakrasmycket tillverkat i silver.

Vi har en mängd roliga chakrahängen, se nedan med de vanligaste chakrastenarna. Ofta är stenarna fasettslipade och gnistrar fint.

 

De vanligaste chakrastenarna är:

Granat, karneol, citrin, peridot, blå topas, iolit och ametist. Men det finns många fler stenar i regnbågens färger och därför förekommer variationer. I våra egna chakrahalsband och chakraarmband blandar vi stenar utifrån vår känsla för design och energi. Varje Chakrasmycke i vår egen producerade linje är framtagen med kärlek och omsorg.