INSTAGRAM

FACEBOOK

 
 

Göra egna smycken själv

Det är roligt, lätt och enkelt att tillverka vackra smycken själv! Kristallrummet har en mängd kvalitetsprodukter att göra egna smycken av. Pärlor av olika ädelstena, snäckskal, sötvattenpärlor och trä, silverpärlor, lås, örhängekrokar och smyckeskurser.

Smyckestillverkning, gör egna smycken pärlor Silver pärlor till smyckestillverkning, gör egna smycken Lås till smyckestillverkning och gör egna smycken verktyg till smyckestillverkning

Allt du behöver för din smyckestillverkning

Hos oss hittar du ett stort utbud av silverpärlor, lås, krokar och andra tillbehör i silver, tänger och trådar av olika slag för att göra egna smycken och här hittar du en mycket stor mängd pärlor på tråd i regnbågens alla färger och stenar från jordens alla hörn!

Här hittar du en instruktion för hur du gör ditt eget halsband!

smyckeskurser för att göra egna smycken

Kurser i smyckestillverkning

Kristallrummet har en 5 kvällars smyckeskurs som är mycket omtyckt. Vi har också smyckeskurser i makramé och hur du knyter pärlor på silke-tråd.

Eller ta med dig dina vänner på ett specialarrangemang med smyckestillverkning bara för er eller ta med hela möhippan på smyckestillverkningoch pyssla loss tillsammans. Vi undervisar dig också privat med en eller flera vänner. Återkom gärna för offert!

Lek, lär och förundras!

Gå vår inspirerande smyckeskurs där du gör dina egna smycken själv!

Låt dig absorberas av kreativiteten och de vackra materialen. De smycken du gör är ett uttryck för din personlighet och något att vara stolt över.

Våra smyckekurser är väldigt omtyckta. Vi har hört så många glada och tacksamma uttryck efter en avslutad smyckeskurs.

Självförtroendet ökar när du ser vilka vackra smycken du kan göra själv. Du får hjälp av våra lärare att tillverka dina egna smycken så att du verkligen kan använda dem själv eller ge bort dem. Te.x ska du tänka på att vara noga med avsluten så att ditt smycke håller och de vackra stenarna inte försvinner.

 

Innehåll i smyckeskursen "Gör dina egna smycken"

gör egna smycken

Boka kursen i smyckestillverkning här

Kurstillfälle 1: Armband eller halsband på Beadalon tråd, klämpärlor och klämpärletång.

Kurstillfälle 2: Trä halsband eller armband på pärlsilke med två olika typer av knutar. Hur du fäster ett lås och säkrar knutarna.

Kurstillfälle 3: Örhängen eller berlocker med silver eller guldpläterade hattpinnar, rundtänger och avbitare.

Kurstillfälle 4: Armband

eller halsband på elastisk tråd och hur du gör dem hållbara.

Kurstillfälle 5: Design - vad är det? Hur får du fram din egen design? Lite om trender och stilar. Inspiration till ditt framtida skapande. Hjälp att avsluta olika projekt.

Lärare

Johanna, som är utbildad guldsmed och Vanya, en av Kristallrummets ägare, Marga som tillverkar en hel del av Kristallrummets egen produktion och Monica som arbetar på Kristallrummet på Hökens gata hjälper dig att utveckla dina egendesignade och tillverkade smycken.

Du får 20% rabatt på allt du handlar under kurskvällarna. Te eller kaffe med tilltugg ingår.

Plats

Vi är i Kristallrummets butik på Hökens gata 6, Slussen. tel 08 714 8810. Här finns ett underbart överflöd att pärlor och allt annat du behöver!

Vanya, Johanna, Marga, Monica och hela Kristallrummet med personal önskar dig hjärtligt välkommen.

Produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av pärlor på tråd och tillbehör för att göra egna smycken.

vi gör ditt armband smyckestillverkning

 

Vi tillverkar ditt armband som du vill ha det!

Om du inte vill göra ditt armband själv och inte heller hittar ett redan tillverkat armband som du vill ha i vår butik så gör vi ett aldeles eget till dig! Vi både lagar och nytillverkar armband och andra smycken efter önskemål. Kontakta kundtjänst för mer information.

Om du väljer pärlor, lås och hur du vill att vi ska göra dina egna smycken så gör vi det! Självklart blir det en extra kostnad för dig men du får också något unikt, speciellt och som du vill ha. Ett armband trätt på vajer eller med knutar på pärlsilke är ett smycke som håller i många år.  Rita en skiss på hur du vill att vi ska göra ditt eget armband!

 smyckestillverkning halsband

Vi tillverkar ditt unika halsband som du designar det!

Vi både lagar och nytillverkar halsband och andra smycken efter önskemål. Kontakta kundtjänst för mer information.

Om du väljer pärlor, lås och hur du vill att vi ska göra dina egna smycken så gör vi det! Självklart blir det en extra kostnad för dig men du får också något unikt, speciellt och som du vill ha. Ett halsband trätt på vajer eller med knutar på pärlsilke är ett smycke som håller i många år. Pärlorna, både sötvattenspärlor eller i olika ädelstenar, går alltid att både trä om och rengöra så att dina barnbarn kan ärva det!

 

Kontakta oss här

Populärt senaste veckan