Tävla på vår blogg!

Tävla om smycken

Kristallrummets Kundklubb

Kristallrummets Kundklubb

Se vackra bilder på Instagram

Kristallrummet i Gamla Stan

Kristallrummets butik Slussen

Återförsäljare

Nu kan du köpa julens smycken online

Om du söker efter smycken online så har du hittat rätt. I vår webbutik finner du allt från vackra och exklusiva silversmycken av kristaller, ädelstenar, pärlor och magiska stenar till prisvärda och billiga smycken med stenar och silver eller förgyllt silver. Kristallrummets smycken online har något för alla.

ringar silverringar hängen och halsband i silver silverkedjor från Italien örhängen silver och ädelsten
halsband av ädelstenar och kristaller ankeldkor smycken i silver berlocker stenar figurer alla snygga armband

Här hittar du kollektioner av Kristallrummets smycken online

Vi har samlat kollektioner av våra populära smycken här för att du lättare ska kunna hitta den typ av smycken online som du tycker mest om.

Chakrasmycken Doftande smycken - Belongs to Earth  Exklusiva silversmycken
Gravidasmycken Guldpläterade smycken Kristallsmycken
Loreens tacksamhetsmala Lädersmycken Mode och mer
Månadsstenar och stjärntecken Smycken med råa ädelstenar Smyckestrend
Vkingasmycken Vintagesmycken Änglasmycken

Vilken kristall eller ädelsten tycker du om? Här hittar du smycken online med ametist, onyx, rosenkvarts och turkos men också med mängder av ovanliga ädelstenar som t.ex kunzit, lepidolit, amazonit eller krysopras. Eller är chakrasmycken något för dig? Silversmycken med 7 ädelstenar i chakra färgerna? Tryck på bilderna ovan för att komma vidare till de smycken du älskar mest!

smycken för män manssmycken

Smycken för män

Många av Kristallrummets smycken passar både män och kvinnor. Det är väldigt få av våra smycken som inte skulle passa på en man även om de flesta av våra kunder är kvinnor. Våra smycken är fram för allt framtagna för stenarnas fantastiska färger och former och för de som vill för det budskap eller för den närvaro en sten kan skapa kring mänskliga kvaliteer och egenskaper. På vår sida för manssmycken har vi valt att visa några smycken som män ofta väljer och som uttrycker eller symboliserar kraft, styrka, kärlek och närvaro. Välj själv vilken man du vill vara eller vilka krafter du vill ta in i ditt liv.

Du som ska köpa en present till din man eller vän kan säkert hitta ett smycke som passar en både kärleksfull, stark, kraftfull och närvarande man.

Exklusiva smycken i silver med ädelsten och kristall

 

Exklusiva smycken

Kristallrummet har både exklusiva och billiga smycken. Det ökande intresset för ädelsten och mineral gör att designers och ädelstensslipare hittar på nya spännande smycken med ädelstenar och ofta i silver.

Fantastiska glittrande fasettslipade ädelstenar monterade i välgjorda silversmycken. Exklusivt hantverk i minsta detalj. Vi är verkligen stolta över våra vackra och speciella smycken! Titta in till våra exklusiva smycken!

 

BärnstenssmyckenBärnstenssmycken i silver, fantastisk kvalité

Kristallrummets affär i Gamla Stan har ett mycket stort utbud av bärnstenssmycken. Både armband, halsband, hängen, silverkedjor och ringar i bärnstens karaktäristiska färger; transparent cognac, vitgul opaque och transparent guldglittrande.

Här i vår internetbutik hittar du också ett fint sortiment av bärnstenssmycken tillverkade i Polen av duktiga silversmeder. Kristallrummet har köpt in bärnstenssmycken från flera av våra leverantörer i över 20 år. Se alla våra bärnstenssmycken.

Smycken online

 

De smycken du bär...   är de böner du ber

Dina smycken ska visa vem du är, vad du tror på och vad du vill. Kristallrummets smycken som du kan handla på nätet har ofta ett budskap om kärlek, fred, gemenskap eller styrka och kraft.

Vi säljer våra smycken med en medveten tanke - vi vill att du ska må bra! Våra smyckeskollektioner är skapade för den moderna människan som vill leva i nuet och vara guidad av sin egen klara vision av sin och jordens framtid i balans. Vi stöder bl.a Alla Kvinnors Hus arbete med våldsutsatta kvinnor och barn med vår populära smyckeskollektion "Skyddsänglar".

 

Smycken hängen halsband

 

Kristallrummets smycken online - tidlöst och trendigt

Våra kunder älskar att bära smycken med en unik och personlig känsla. Alla kristaller och stenar är unika, ingen är lik den andra, därför blir våra smycken personliga.
 
Du kan även läsa om de olika stenarnas betydelse på vår sida om Magiska stenar. Vi rekommenderar att du först känner efter vad du tycker om och sedan läser om stenen. Låt ditt hjärta välja dina smycken! Människan har sedan tidernas begynnelse älskat det magiska skimmret och de vackra färgerna från ädelstenar. Att skapa smycken att hänga om halsen eller armen är något vi gjort i tio tusentals år. Det finns halsband från stenåldern med bl.a fossil och tänder.
 
 

smycken online med stenar

 

Skapa ditt eget smycke för de krafter du attraheras av

Här kan du handla både silverkedjor, berlocker och hängen för att skapa ditt eget smycke. Längtar du efter kraft och styrka? Varför inte välja ett smycke med svart onyx eller stjärndiopsid eller en gul citrin för att lyfta fram din personlighet?
 
Använd smycken med stenar och symboler som nycklar till närvaro för det du vill uppnå i livet. Du behöver inte tro på det! det fungerar ändå. Kombinera med ett smycke med bergkristall för att förstärka energin. Läs mer om färgers symbolik och energi eller om stenars magiska krafter! Observera dock att du alltid ska uppsöka läkare för allvarliga sjukdomar!

 
 

Finns det smycken för kärlek?

Fira kärleken på Alla Hjärtans Dag 14/2

Vi på Kristallrummet tycker det. Vi tycker att det finns smycken som hjälper oss att minnas kärlek i våra liv. Att kärlekssmycken stöder oss att våga älska och påminner oss om kärlekens kraft.
 
Visst ligger ett smycke med ett hjärta lätt till hands när man tänker på kärlekssmycken. Men vårt smycke "unity" med en man och en kvinna som omfamnar varandra är ju också verkligen en symbol för kärleken.  Dessutom upplever vi att visa stenar ger oss en vibration av kärlek. Det finns olika typer av kärlek: Mellan förädrar och barn, mellan vänner, mellan man och kvinna osv. det kanske finns stenar för varje typ av kärlek? Vad tycker du?
 

 

Johannas skötselråd för smycken i silver med ädelstenar och sötvattenpärlor.

Ta hand om dina smycken!  Ett silversmycke kan du använda hela livet och låta dina barnbarn ärva. Våra smycken med äkta stenar, pärlor och silver är tillverkade med omsorg! Johanna är guldsmed och arbetar på Kristallrummets butik på Slussen. Du kan lämna in dina smycken hos oss för lagning, omträdning, uppputsning ... eller vad som behövs för att det ska kännas som nytt igen!

 

 

Tack för att du handlar smycken hos oss!

 

Här hittar du kollektioner av Kristallrummets smycken online

Vi har samlat kollektioner av våra populära smycken här för att du lättare ska kunna hitta den typ av smycken online som du tycker mest om.

Chakrasmycken Doftande smycken - Belongs to Earth  Exklusiva silversmycken
Gravidasmycken Guldpläterade smycken Kristallsmycken
Loreens tacksamhetsmala Lädersmycken Mode och mer
Månadsstenar och stjärntecken Smycken med råa ädelstenar Smyckestrend
Vkingasmycken Vintagesmycken Änglasmycken

Populärt senaste veckan

Kontakta oss här