INSTAGRAM

FACEBOOK

 
 

Här kan du köpa smycken online - Smycka din skönhet!

I Kristallrummets webbutik finner du allt från vackra och exklusiva silversmycken online till billiga, trendiga smycken online av äkta stenar, läder, silver eller förgyllt silver. Bland Kristallrummets ca 3000 smycken och smyckestillbehör online finns något för alla. Vi presenterar hela tiden nya smycken i vår webbutik från leverantörer från hela världen. I år fyller vi 25 år och det ska vi fira med många speciella och superbra erbjudanden!

Här nedan ser du ett urval av våra smyckeskollektioner online med kvalitetssmycken till billiga priser!

 

intentions smycken

Intentionssmycken - smycken med mening!

 Kristallrummet har glädjen att presentera armband med en kombination av stenar för olika intentioner eller syften tillverkade och designade av Kristallrummets team. Varje armband har ett antal olika kristaller och stenar för det som de är ämnade att plocka fram i ditt liv. Genom att du låter stenarna vila mot huden ger du dig själv och din kropp den eteriska energins vibrationer från de stenar som ingår. Stenarna är noggrannt utvalda och arrangerade för att ge bästa möjliga känsla och utseende. Se alla intentionssmycken här!

 

Smycken för män

smycken för män manssmyckenDet är väldigt få av våra smycken som inte skulle passa på en man även om de flesta av våra kunder är kvinnor.  På vår sida för manssmycken har vi valt att visa några smycken som män ofta väljer och som uttrycker eller symboliserar kraft, styrka, kärlek och närvaro. Välj själv vilken man du vill vara eller vilka krafter du vill ta in i ditt liv. Du som ska köpa en present till din man eller vän kan säkert hitta ett smycke som passar en både kärleksfull, stark, kraftfull och närvarande man. Se våra förslag på manssmycken >>

 

Smycken för kvinnokraftVälgörenhetssmycken för Alla Kvinnors Hus

Venus Från Willendorf kallas detta lilla hänge smycke eller amulett som är en avbildning på en ca 40 000 år gammal skulptur som återfunnits på många olika platser och arkeologiska utgrävningar runt om i Europa.

Venus för Alla Kvinnors Hus är ett smycke för att ta fram kvinnokraft. Med det vill vi uppmuntra och stödja alla kvinnor att ta fram den styrka kvinnan bär inom sig och använda den för att göra skillnad i sitt eget, sina barns och i människornas livssituation. Ja du kan!  Se alla smycken för kvinnokraft här >>

 

Smycken för kärlek - inspiration!

Vi på Kristallrummet tycker att det finns smycken som hjälper oss att minnas kärlek i våra liv. Att kärlekssmycken stöder oss att våga älska och påminner oss om kärlekens kraft.
Visst ligger ett smycke med ett hjärta lätt till hands när man tänker på kärlekssmycken. Men vårt smycke "unity" med en man och en kvinna som omfamnar varandra är ju också verkligen en symbol för kärleken.  Dessutom upplever vi att visa stenar ger oss en vibration av kärlek. Det finns olika typer av kärlek: Mellan förädrar och barn, mellan vänner, mellan man och kvinna osv. det kanske finns stenar för varje typ av kärlek?

 

chakrasmyckeChakrasmycken

Chakra, den urgamla indiska visdomen om kroppens och själens energi har inspirerat till smycken med stenar i regnbågens färger. Varje färg har en speciell plats på kroppen och representerar vissa känslor, organ och medvetandetillstånd. Kristallrummets chakrasmycken är alla tillverkade av äkta stenar, silver och andra naturliga material.

Se alla våra chakrasmycken här >>

 

Bärnstenssmycken i silver, fantastisk kvalité

Bärnstenssmycken

Kristallrummets affär i Gamla Stan har ett mycket stort utbud av bärnstenssmycken. Både armband, halsband, hängen, silverkedjor och ringar i bärnstens karaktäristiska färger; transparent cognac, vitgul opaque och transparent guldglittrande.

Här i vår internetbutik hittar du också ett fint sortiment av bärnstenssmycken tillverkade i Polen av duktiga silversmeder. Kristallrummet har köpt in bärnstenssmycken från flera av våra leverantörer i över 20 år.

Se alla våra bärnstenssmycken.

 

 

vikingakors

Vikingasmycken

Fynd från brons- och vikingatiden ur bl.a gravar på Gotland är förlger till dessa fina och välgjorda smycken som på en gång blivit mycket positivt mottagna bland våra kunder. Vikingasmycken är ofta uttryck både för andlig tro, praktisk nytta och är ett mycket fint filigranarbetat silverhantverk.

Se alla våra vikingasmycken här >>

 

välgörenhetssmycken

Välgörenhetssmycken

Skyddsänglar för alla Kvinnors Hus och örhängen för Gammelskogen

Kristallrummet har flera egentillverkade smyckeserier som vi säljer till förmån för Alla Kvinnors Hus och för att bevara den svenska gammelskogen. Vi älskar att kunna bidra från vårt håll till konstruktiva krafter i världen. Läs mer om Alla Kvinnors Hus här >> och om Naturarvets aktion för Gammelskogen här >>

Läs om Kristallrummets välgörenhetssmycken här >> och se våra kollektioner som hjälper våldsutsatta kvinnor och barn samt räddar gammelskogen i Sverige

 

 

Malor, radband och heliga halsbandhalsband

Kristallrummets alla halsband online kommer från kända varumärken som Energy Muse, Mala Spirit och Soul of Maia. Vi tillverkar också flera serier med både väldigt vackra malor med ädelstenar och silver, korta halsband eller chakrahalsband. Vi har dessutom ett jättebra sortiment silverkedjor.

 

 

Exklusiva smycken i silver med ädelsten och kristall

Exklusiva smycken

Kristallrummet har både exklusiva och billiga smycken. Det ökande intresset för ädelsten och mineral gör att designers och ädelstensslipare hittar på nya spännande smycken med ädelstenar och ofta i silver.

Fantastiska glittrande fasettslipade ädelstenar monterade i välgjorda silversmycken. Exklusivt hantverk i minsta detalj. Vi är verkligen stolta över våra vackra och speciella smycken! Titta in till våra exklusiva smycken!

 

Smycken online

Billiga smycken i äkta silver och ädelsten med känsla och medveten design!

Dina smycken ska visa vem du är, vad du tror på och vad du vill. Kristallrummets smycken som du kan handla på nätet har ofta ett budskap om kärlek, fred, gemenskap eller styrka och kraft.

Vi säljer våra smycken med en medveten tanke - vi vill att du ska må bra! Våra smyckeskollektioner är skapade för den moderna människan som vill leva i nuet och vara guidad av sin egen klara vision av sin och jordens framtid i balans. Vi stöder bl.a Alla Kvinnors Hus arbete med våldsutsatta kvinnor och barn med vår populära smyckeskollektion "Skyddsänglar".

 

Smycken hängen halsbandKristallrummets smycken online - tidlöst och trendigt

Våra kunder älskar att bära smycken med en unik och personlig känsla. Alla kristaller och stenar är unika, ingen är lik den andra, därför blir våra smycken personliga.
 
Du kan även läsa om de olika stenarnas betydelse på vår sida om Magiska stenar. Vi rekommenderar att du först känner efter vad du tycker om och sedan läser om stenen. Låt ditt hjärta välja dina smycken! Människan har sedan tidernas begynnelse älskat det magiska skimmret och de vackra färgerna från ädelstenar. Att skapa smycken att hänga om halsen eller armen är något vi gjort i tio tusentals år. Det finns halsband från stenåldern med bl.a fossil och tänder.
 

smycken online med stenar

 

Skapa ditt eget smycke för de krafter du attraheras av

Här kan du handla både silverkedjor, berlocker och hängen för att skapa ditt eget smycke. Längtar du efter kraft och styrka? Varför inte välja ett smycke med svart onyx eller stjärndiopsid eller en gul citrin för att lyfta fram din personlighet?
Använd smycken med stenar och symboler som nycklar till närvaro för det du vill uppnå i livet. Du behöver inte tro på det! det fungerar ändå. Kombinera med ett smycke med bergkristall för att förstärka energin. Läs mer om färgers symbolik och energi eller om stenars magiska krafter! Observera dock att du alltid ska uppsöka läkare för allvarliga sjukdomar!

 

 

Johannas skötselråd för smycken i silver med ädelstenar och sötvattenpärlor.

Ta hand om dina smycken!  Ett silversmycke kan du använda hela livet och låta dina barnbarn ärva. Våra smycken med äkta stenar, pärlor och silver är tillverkade med omsorg! Johanna är guldsmed och arbetar på Kristallrummets butik på Slussen. Du kan lämna in dina smycken hos oss för lagning, omträdning, uppputsning ... eller vad som behövs för att det ska kännas som nytt igen!

 

 

 

Här hittar du kollektioner av Kristallrummets smycken online

Vi har samlat kollektioner av våra populära och billiga smycken här för att du lättare ska kunna hitta den typ av smycken online som du tycker mest om.

Chakrasmycken Doftande smycken - Belongs to Earth  Exklusiva silversmycken
Gravidasmycken Guldpläterade smycken Kristallsmycken
Loreens tacksamhetsmala Lädersmycken Mode och mer
Månadsstenar och stjärntecken Smycken med råa ädelstenar Smyckestrend
Vkingasmycken Vintagesmycken Änglasmycken
Alla hjärtans dag 14/2    

 

 

 

Kontakta oss här

Populärt senaste veckan