Gravidsmycken!

New Life - gravidsmycken för dig som är gravid

Kristallrummet presenterar sin smyckeserie New Life för alla Kvinnor som vill bli mammor, som är gravida eller som redan är mammor och smycken även för småttingarna! Här hittar du många populära gravidsmycken!

Vi har bola - hänget ett smycke för gravida som sjunger och som även kallas änglaklocka eller gravidpinglan. Även andra hängen, halsband och armband med rosenkvarts och silver som lyfter fram det fantastiska och viktiga att vara mor.

Bola - gravidsmycke som pinglar

Bola gravidsmycke som pinglar

Moderskap - ett armband för dig som är eller vill bli gravid

armband moderskap

Bärnsten för barn

Bärnsten halsband och hänge för barn

Kärleksstenar

Rosenkvarts är en sten som förknippas med ovillkorlig kärlek och föräldrainstinkten att skydda och vårda sina barn. Hjärtat har ju en självklar plats bland mors dag presenterna och även korall och pärlor som kommer från havet förknippas med modern och kvinnan. Vi kallar havet ”Hon” och låter havets dyningar påminna oss om vår tid i livmodern.

Fler gravidasmycken

Månadssten till bebisen?

En populär dopgåva som påminner oss om att alla är unika och har sin speciella anledning att vara här på jorden. månadsstenshängena Månadssten-halsbanden är tillverkade av äkta ädelstenar och sterling silver i den urgamla traditionen för månadsstenar. Komplettera med en silverkedja för et komplett halsband.

Månadsstenar

Gravidssmycke som Mors Dag-present?

Fira din mamma eller dig själv på Mors Dag! Låt dig bli firad av de som vill stödja dig i din mammaroll. Du kan använda dig av funktionen ”Tipsa en vän” om du vill påminna någon om vad du önskar dig ;-).

Gå till Kristallrummets alla smycken online

Varor som nämns på sidan

Kontakta oss här